Mira dry; het proberen waard!

Minder hard sporten, rustiger fietsen of bewegen, minder laagjes aantrekken of überhaupt minder warme kleding aan de romp; oplossingen tegen zweten zijn er genoeg. Helaas is dit niet voor iedereen de uitverkorene solution; bij sommigen blijkt het zweten een aanhoudend probleem. Ervaar jij last van overmatig zweten, dan heb je waarschijnlijk alles al geprobeerd… van een vernieuwing van de garderobe tot botox behandelingen. En net op het moment dat het misschien lijkt alsof echt helemaal niks helpt en je niet meer weet waar je het zoeken moet, kom je deze blog tegen! Wij presenteren dan ook graag: Mira dry; jouw oplossing tegen overmatig zweten. Nieuwsgierig? Snappen we! Lees snel met ons mee! 

Wat is Mira dry?

Mira dry is een behandeling welke overmatig zweten kan verhelpen. De behandeling is niet-invasief, wat betekent dat er geen operatie nodig is. Hoe het dan wel werkt? We leggen het graag aan je uit. Bij een Mira dry behandeling wordt het gebied waar de okselklieren zich bevinden onder de loep genomen. Door middel van warmte krijgen de okselklieren een elektromagnetische energie. De gedoseerde warmte dringt door de huid en schakelt de zweetklieren voor altijd uit. Geen tijdelijke oplossing dus; maar permanent! Om de huid te beschermen tegen de warmte, wordt de huid tijdens de behandeling gekoeld met een watergekoeld koelsysteem. Van de behandeling voel je praktisch niets; de huid wordt namelijk verdoofd voordat de Mira dry behandeling begint! 

Hoe vaak moet ik de behandeling ondergaan?

De Mira dry behandeling duurt ongeveer één uur en in combinatie met de intake, verdoven en nazorg zal je na ongeveer twee uur weer buiten staan. De frequentie behandelingen zijn persoonsafhankelijk en wordt gebaseerd op de resultaten na de eerste behandeling. Ongeveer 80% van de mensen ondervindt vermindering van overmatig zweten al na de eerste behandeling. Dit komt omdat de eerste keer bijna 82% van de zweetklieren in het okselgebied worden behandeld. Wanneer de zweetklieren behandeld zijn, kunnen deze niet meer herstellen en dus geen zweet meer produceren. 

Waar kan ik Mira dry behandelingen laten uitvoeren?

Voor het laten uitvoeren van Mira dry behandelingen doe je er goed aan grondig uit te zoeken bij welke kliniek of praktijk je terecht wilt. Het is natuurlijk van groot belang dat je bij een gespecialiseerde kliniek terecht komt en natuurlijk wil je bij een gerenommeerde arts onder behandeling gaan. Doe daarom goed onderzoek en vraag het na aan mensen in je omgeving. Een tip van ons: kies een praktijk waar je terecht kan voor vrijblijvend consult, zodat je advies kan vragen en nog nergens aan vast zit!