Welke champagnetoren huren?

In dit artikel lees je alles over een champagnetoren huren! Je wil een blikvangen op jouw bruiloft, verjaardag of opening van je bedrijfspand. Je kiest voor een Champagnetoren, maar welke Champagnetorens zijn er eigenlijk? Goede vraag, wij zochten het voor je uit.

Hoe kun je een champagnetoren huren?

Hoe je een champagnetoren kunt huren is een belangrijke vraag. Maar laten we ons eerst eens afvragen hoe ene champagnetoren eruit ziet. Wellicht ken je het wel. Een grote toren van op elkaar gestapelde Champagne flûtes die elk moment in elkaar kan storten. Dat moet anders dachten ze bij Bar Company. Zij hebben daarom een Champagnetoren ontwikkeld waarbij de glazen niet op elkaar staan maar op een grote glazen plaat. Hoe hoger je komt hoe kleiner de plaat wordt, zo ontstaat er een echte toren. Voor een leuk effect zijn er led strips in de toren verwerkt waardoor de toren in elke gewenste kleur verlicht kan worden. Dus organiseer je een feest met het thema rood of goud, de toren past er helemaal bij!

De Champagnetorens van Bar Company

Bij Bar Company hebben ze twee soorten Champagnetorens. De premium Champagnetoren en de Grand Tower de luxe. De eerste toren bied plaats aan maximaal 350 flûtes en de tweede toren aan maximaal 950 flûtes. De grote toren is bijna 2.5 meter hoog! Beide torens staan op wielen waardoor ze makkelijk te plaatsen zijn. Daarnaast kunnen ze gevuld worden met Prosecco of Champagne, voor elk budget is er een passende oplossing.

Hoe reserveer ik een Champagnetoren?

Op de website van Bar Company kan je makkelijk een offerte aanvragen. Wanneer je aangeeft wanneer het event plaatsvindt en voor hoeveel personen neemt een van de adviseurs contact met je op. Zij zullen je helpen met het maken van een goede keuze. Want zonder het juiste advies bestaat er een kans dat je niet de optimale champagnetoren huurt voor jouw feest. En dat zou zonde zijn! Laat je dus altijd goed informeren.