Waterpret in de achtertuin

Zomervakantie en lekker weer? Dat vraagt om waterpret in de achtertuin! Er zijn onwijs veel dingen die je kunt doen wanneer je met water wilt spelen. Om je op weg te helpen hebben we hier een aantal voorbeelden die je bij de Top1Toys kunt kopen. Welke ga jij deze zomer uitproberen?

Pierenbadje of zwembad

Een pierenbadje is een klein zwembad die je gemakkelijk in je achtertuin zet. Hier kun je uren lang in spelen. Met een duikbril kun je onder water kijken en voorwerpen op duiken. Zo zijn er speciale gekleurde ringen en andere objecten die je kunt opduiken! Zeker wanneer je een groter zwembad hebt, is het opduiken van waterstaven en duikringen extra uitdagend. 

Waterballonnen

Dit zijn speciale ballonnetjes die je met water vult. Meestal gaan ze stuk wanneer je ze probeert te vangen en dan wordt je nat. Lukt het jou om de ballonnen te vangen zonder dat ze stuk gaan? Er zijn speciale waterballonnen sets waarmee je de ballonnen extra gemakkelijk en snel kunt vullen, zo kan jouw team tijdens het waterballonnengevecht snel weer in de aanval!

Waterpistool

Een waterpistool kan natuurlijk niet in je collectie ontbreken. Met een Nerf Super Soaker kun je al je vrienden en vriendinnen beschieten met een extra goede waterstraal! Met een extra groot waterreservoir kun je het langer volhouden dan de vrienden en vriendinnen en kun je makkelijk het gevecht winnen. 

Waterglijbaan

Deze glijbaan kun je op de vlakke grond neerleggen, maar is nog leukere wanneer je een kleine heuvel hebt om van af te glijden. Je legt de glijbaan neer op de grond en sluit deze aan op een kraantje. Dan begint er water op de baan te sproeien en is hij klaar voor gebruik. Neem een aanloopje en duik met het opblaaskussen de baan op. Kijken wie er het verste komt!

Bodyboard

Een bodyboard is het leukste om in de zee te gebruiken, maar om meer plezier in de zee te hebben, kun je nu alvast met je bodyboard oefenen. Met een zwembad of pierenbadje kun je alvast leren hoe je het beste op je bodyboard kan liggen en peddelen. Daarnaast kun je het zwembadje in springen met je bodyboard. Let er wel op dat je niet met je volle gewicht in het midden springt, dan kan hij in twee├źn breken! Ben jij al klaar voor de golven?

Watersproeier

Als laatste kan de watersproeier ook echt niet ontbreken tijdens de waterpret! Een watersproeier sproeit water alle kanten op. Je kunt deze ontwijken, maar als het zo warm is, is het wel net zo lekker om door de water stralen heen te rennen!