Aviclaim

Aviclaim

In 2016 begon Aviclaim als een kleine organisatie met maar een aantal werknemers. Door de goede staat van dienst en het vertrouwen wat Aviclaim krijgt vanuit de reisbranche is het uitgegroeid tot een volwaardige onderneming waarvan de service door klanten gewaardeerd wordt met een gemiddelde van 9,3.

Wij verzamelen veel claims en dienen deze in groten getale in bij de maatschappijen. Voor nog een groot gedeelte van de claims moeten wij procederen bij de rechtbank. Onze ervaren juristen (meer dan 10 jaar ervaring) weten als geen ander de rechter ervan te overtuigen dat u als passagier recht heeft op compensatie. Bijna elke dag ontvangen wij een positief vonnis van de rechtbank of proberen luchtvaartmaatschappijen uiteindelijk een rechtszaak met ons te settelen.

We krijgen dagelijks claims binnen van TUI voor vertraagde en geannuleerde vluchten. Inmiddels hebben ruim 1000 passagiers hun compensatie via Aviclaim ontvangen voor hun vertraagde TUI? Sluit u aan in de rij van tevreden klanten? Voer gelijk uw vluchtnummer in!

In eerste instantie hopen wij dat u geen gebruik hoeft te maken van onze service. Mocht u onverhoopt toch problemen hebben gehad met uw vlucht dan staan wij van Aviclaim graag voor u klaar.